14 Μαΐ 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 - 2021

    Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2020 - 2021 θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Στο Σχολείο μας εγγράφονται οι μαθητές που διαμένουν στις δημοτικές ενότητες: Ριγγλάδων, Άνω Λέυκίμμης και Βιταλάδων.
   Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:

1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ: Πιστοποιητικό γέννησης το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης (επίσημα μεταφρασμένα).
2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο να αναφέρει ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
(Εκδίδεται από παιδιάτρους ή γενικούς ιατρούς ή σε ειδικές περιπτώσεις παθολόγους ανεξαρτήτως μονάδας ή φορέα που υπηρετούν καθώς και ιδιώτες ιατρούς των ανωτέρω ειδικοτήτων)
3. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα ενός εκ των δύο γονέων ή αντίγραφο φορολογικής δήλωσης)
4. Αίτηση εγγραφής.
   Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης - δήλωσης των γονέων - κηδεμόνων τους που θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
-          Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζουν σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
Οι μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως: πολύτεκνοι / τρίτεκνοι / μονογονεϊκές οικογένειες/ γονείς με χρόνιες παθήσεις / ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης / φυλακισμένοι, προσκομίζοντας το σχετικό σε κάθε περίπτωση παραστατικό.
    Τα σχετικά έντυπα θα μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών να τα παραλαμβάνουν και να τα προσκομίζουν στο Σχολείο όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 έως 12:00 αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο του Σχολείου: 2662022539.
    Επιπλέον λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού τα δικαιολογητικά μπορούν να κατατίθενται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: mail@2dim-lefkim.ker.sch.gr. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιβεβαιώνουν και τηλεφωνικά την παραλαβή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.